チュニジア-日本2012シンポジウムのご案内

Tunisia-Japan 2012 Symposium:

Sustainable Society through Advanced Food Science

チュニジア-日本2012シンポジウム

「食品科学研究を通じた持続的社会の形成」

The Tunisia-Japan 2012 Symposium on Food science will be held in Hammamet, Tunisia. This symposium has planned using strong networks of Tunisia-Japan Symposium on Science, Society and Technology (TJASSST) since 2000. This symposium will focus about the Sustainable Society through Advanced Food Science.

チュニジア-日本の食品科学に関するシンポジウムは、2000年よりチュニジアにおいて開催されてきましたチュニジア-日本 科学・社会・技術シンポジウム (TJASSST)のネットワークを元に、「食品科学研究を通じた持続的社会の形成」をテーマとして開催されます。

Date / 日時

16th Nov- 19th Nov, 2012

2012年11月16日(金)-11月19日(月)

Venue / 開催場所

Hammamet, Tunisia

チュニジア共和国、ハマメット

Organizers / 主催者

        -National Agronomic Institute of Tunisia (Tunisia)

         カルタゴ大学チュニジア国立農業技術学院(INAT)

        ‐Arid Regions Institute (Tunisia) 乾燥地研究所(IRA)

        - Center of Biotechnology of Borj Cedria (Tunisia)

         ボルジュセドリア・バイオテクノロジー・センター(CBBC)

        - National Food Research Institute, National Agriculture and Food

        Research Organization (Japan)

         独立行政法人農業・食品産業技術総合研究機構 食品総合研究所

        - ARENA & CANMRE, University of Tsukuba (Japan)

         筑波大学 北アフリカ研究センター、筑波大学北アフリカ・地中海事務所

Sessions / セッション

Food Science(食品科学)

Food Safety(食品安全)

Food Functionality(食品機能)

Food Engineering(食品工学)

Food System (Economy) (食品システム(経済)

Schedule / 日程

16 Nov (Fri) Registration, Opening Ceremony, Plenary Lectures

17 Nov (Sat) Scientific Program

18 Nov (Sun) Scientific Program

19 Nov (Mon) Study Tour

General Chairs

Tunisia: Prof. Mahmoud Elies HAMZA (INAT)

Japan: Dr. Seiichiro ISOBE (NFRI, NARO)

Queries or remarks / お問い合わせ

tunisia.japan2012”@” gmail.com (please replace”@” to @)

広告

コメントは受け付けていません。